alles over honden
     
             
                     
   

Een hond hebben. Het lijkt zo makkelijk maar als je dan zelf zo´n pluizebolletje aanschaft dan blijkt het toch niet zo simpel te zijn. Daarom heb ik besloten om alles wat ik weet over honden op mijn site te zetten. Een groot gedeelte gaat over gedrag en training, maar er zijn natuurlijk ook andere dingen te vinden als dingen met betrekking tot rassenkennis, anatomy, ehbo etc.

Er zijn natuurlijk al duizenden hondenboeken geschreven waar bepaalde dingen in beschreven staan. Meestal zijn deze boeken geconcentreerd op een paar dingen. Logisch want als je alles in een boek zou plaatsen dan zou je wel een heel dik boek krijgen. Daarbij komt nog dat je niet overal expert in kunt zijn. Mijn bedoeling van dit hoofdstuk op mijn site is om zoveel mogenlijk verschillende dingen te behandelen . Ik probeer hier een korte, snel en makkelijk te lezen versie van te maken met een optie naar een meer uitgebreidere versie.

Natuurlijk is nog niet alles compleet en zal dit ook nog wel even wat tijd innemen en ook ik weet natuurlijk niet alles. Maar wat ik weet zal ik hier allemaal op de site proberen te zetten. Ik ben begonnen met de meest belangerijke dingen in een korte versie te beschrijven. Langzamerhand zal ik dit uitbreiden.

Mijn doel hiervan is om informatie te delen met mensen ten behoeve van het welzijn van onze honden. Veel kennis is gebaseert op eigen ervaring, boeken, ervaring van anderen en eigen mening. Blijf dus ook open als iemand anders iets anders zegt en maak voor je zelf uit wat het beste werkt en bij je past. Geen hond (en ook geen baas) is gelijk en er is geen vaste methode die voor elke hond zou werken als het op training of rassenkennis aankomt. Ik heb geprobeert met sommige onderdelen zoveel mogenlijk informatie te zoeken en hier een middellijn of meest voorkomende van op te schrijven.

Mocht je vragen hebben of opmerkingen dan kun je altijd een (eventueel privé) berichtje achterlaten in mijn guestbook. (vergeet niet je email in te vullen als je bericht terug wil).

veel plezier

 
 
Wat je MOÉT weten !!!
Wetten